logo
CASA EDUCAȚIEI CAMPANII IMPLICĂ-TE NOUTĂȚI
 
     
 

Noutăți

 

 
     
 
   

Comunicat

La data de 02 Martie 2015, orele 16 la Casa Bogner situată in municipiul Reghin str. Republicii nr.32 a fost lansat parteneriatul între Asociația Casa Educației Reghin- BWW-Heddesheim RFG, în interesul dezvoltării în regiunea Mureș a unui program de învațământ dual cu o finantare aprobată pentru schimburi de experiență, între zona Reghin și Mannheim de către Fundația Landlui Baden Württemberg (http://www.bwstiftung.de/startseite/ )
S-a procedat la o scurtă prezentare a proiectului de schimb și a partenerilor din Republica Federală Germania, s-au discutat perioadele propice pentru efectuarea vizitelor, iar în încheierea avut loc un dineu la restaurantul INTIM.
Stakeholderi : Primăria municipiului Reghin,Școala Generală Augustin Maior, Școala generală Petelea, ... Citește mai mult

bwstiftung.de
   
   

   
   

Jurnal de Reghin: "Centru pilot de învățământ dual după model german"

"Asociaţia Casa Educaţiei Reghin intenţionează să pună bazele unui centru pilot de învăţământ dual. Pentru acest lucru sunt necesare o serie de vizite reciproce ale unor delegaţii la Mannheim, Germania, şi respectiv, Reghin. În data de 2 martie, la sediul asociaţiei a a vut loc o întâlnire între toţi cei implicaţi în această initiativă, reprezentanţi ai unităţilor de învăţământ, ai administraţiei locale sau reprezentanţi ai societatilor comerciale din Reghin şi Germania."

Vezi articolul original

   
   

   
   

Zi-de-zi.ro: "Învățământul profesional reghinean, resuscitat de nemți"

"La începutul acestei săptămâni, la Reghin a fost lansat programul de parteneriat Casa Educaţiei Reghin- BWW, având ca scop dezvoltarea în regiunea Mureş a unui program de învăţământ dual finanţat de Fundaţia Landului Baden Württemberg din Germania.

Vizită în Germania

În cadrul acestuia, o delegaţie reghineană va efectua o vizită de documentare în Germania. „Este un proiect care se adresează în primul rând învăţământului profesional în România. Se doreşte constituirea unei delegaţii compusă din oameni de afaceri locali, profesori, directori de instituţii şi personal aferent pentru a organiza o vizită în localitatea Mannheim, Germania. Vizita va cuprinde..." Citește articolul original

zi-de-zi.ro
   
   

   
 
 

Casa Educației iși propune să dezvolte programe educaționale de suport la nivel național destinate tinerilor aflați în dificultate. Casa Educației iși propune să dezvolte programe educaționale de suport la nivel național destinate tinerilor aflați în dificultate.

implicate